Max is een deskundig adviseur die vanuit volle overtuiging en enthousiasme een organisatie in beweging brengt richting een zo vitaal mogelijk arbeidsklimaat. Werken vanuit draagvlak en motivatie van medewerkers en leidinggevenden is zijn belangrijkste aandachtspunt in de aanpak van dergelijke A&O-projecten. Dit resulteert in verbeteringen die aansluiten bij de vraag van de organisatie. Hij stimuleert en ondersteunt medewerkers en leidinggevenden vervolgens om zijn adviezen toe te passen op de manier die aansluit bij hun eigen dagelijkse praktijk. Daardoor zijn adviezen van Max meer dan een prachtig verhaal.

Chris DinjensHR innovator

Max is man die het voor elkaar krijg om in korte tijd, heel concreet en erg duidelijk, complexe arbeidsgerelateerde issues te verhelderen. Dankzij zijn jarenlange ervaring bij een middelgrote internationaal opererende organisatie heeft hij veel praktijkervaring opgedaan.

Max zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Zonder daar doekjes om te winden. Ik heb Max ervaren als een erg prettig en deskundig persoon om mee samen te werken.

Rogier de SwartAfdelingsmanager

Max is een ervaren en doortastend adviseur die echter de menselijke maat echter niet uit het oog verliest. Dat maakt het prettig samenwerken. Een sterk punt van Max is zijn ruime ervaring in bedrijfsprocessen en zijn leergierige aart.

Patrick PetersGecertificeerd Register Arbeidsdeskundige

Max heeft voor Beter Horen gedurende een aantal maanden de tijdelijke (ad interim) functie van Arbo-coördinator vervuld. In deze hoedanigheid was hij een spontane en toegankelijke professional en heeft hij administratief het gezondheidsbeleid op het spoor gehouden en waar nodig meer snelheid gegeven.

Op een duidelijke en menselijke manier heeft hij (geprobeerd) onze leidinggevenden in de vestigingen in het land en het Servicekantoor terzijde gestaan bij hun ziekteverzuimbegeleiding en het hoger management geadviseerd en gecoacht in hun missie en visie om tot een gezondheidsbeleid te komen.

Hij durft zich kwestbaar op te stellen en kan zo nodig een geduchte sparringpartner zijn. Ik vind Max voor projecten op het gebied van arbeidsomstandigheden en kwaliteit(sbewaking) een geschikte interimmer, maar volgens mij komt hij ook in een langer durende dienstbetrekking prima tot zijn recht.

Ronald VerstegenSenior Adviseur HR bij Beter Horen